Een geslaagd examencadeau: zegelringen

Na wekenlang zwoegen eindelijk dat felbegeerde diploma in de pocket. Herinner jouw zoon of dochter voor altijd aan deze mijlpaal en geef een persoonlijke en trendy zegelring cadeau. Laat je inspireren door onze mogelijkheden.

De zegelring is trending
De zegelring is terug van weggeweest. Was de ring vroeger voorbehouden aan de adel, tegenwoordig is de zegelring voor iedereen. Voor mannen én vrouwen en voor jongens en meisjes. Zegelringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen. Van slank en verfijnd tot opvallend stoer.

Persoonlijk cadeau
Op een zegelring kun je heel goed een persoonlijke inscriptie kwijt, zoals het graveren van initialen (monogramgravure). De gravure kan direct in het edelmetaal zelf worden aangebracht of in een ingesmede edelsteen. Zo heb je een wel heel bijzonder examencadeau. Of misschien heb je nog een oude zegelring van (o)pa in de kast liggen? Je kunt deze natuurlijk zo doorgeven. Een andere optie is het restylen van de zegelring, zodat deze weer draagbaar wordt voor de nieuwe generatie. Wij zijn gespecialiseerd in het vermaken van oude sieraden, waarbij de herinnering altijd behouden blijft.

Vintage collectie
Juwelier van Moorsel biedt een uitgebreide collectie zegelringen van het merk Mi Moneda®.  De zegelringen zijn onderdeel van de vintage-collectie en verkrijgbaar in zilver, goud plated en roségoud plated. De zegels kenmerken zich door gevatte en populaire inscripties. Helemaal van nu, want zoals Mi Moneda zelf claimt: “Life is too short to wear boring jewelry”. De zegelringen van Mi Moneda zijn ook verkrijgbaar met een eigen inscriptie.

Maatwerk ontwerp zegelring
Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen ontwerp zegelring. Maak van het uitzoeken van een examencadeau een bijzondere gelegenheid en kom met je zoon of dochter langs in onze winkel. Wij presenteren verschillende bestaande zegelringen, als inspiratie voor een nieuw ontwerp. We schetsen diverse mogelijkheden die we vervolgens uitwerken in een voorlopig (3D) ontwerp. De betrokkenheid bij dit proces geeft het krijgen van een zegelring een extra gouden randje. Dit blijft voor altijd bij!

Bekijk onze online collectie zegelringen of kom langs in onze winkel in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard). Wil je een maatwerk zegelring laten maken? Maak dan vooraf een vrijblijvende afspraak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy