De meest stijlvolle en tijdloze zilveren sieraden

De meest stijlvolle en tijdloze zilveren sieraden

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat we alles weer uit de kast mogen halen voor een feestelijke look. Naast een mooie outfit heb je natuurlijk ook stijlvolle sieraden nodig om het geheel compleet te maken. Wij laten je vandaag kennismaken met een aantal tijdloze zilveren sieraden.

Casa Jewelry voor een subtiel sieraad

Wanneer je je haar hebt opgestoken of een kort kapsel hebt, dan staan lange oorhangers altijd erg chique. Deze Casa jewelry Pruts zilveren oorhangers beschikken over subtiele zirkonia steentjes waardoor ze in het kaarslicht subtiel glinsteren. De oorhangers maken deel uit van een set, je kunt je look dus aankleden met een bijpassende armband en collier.

Pruts Zilver OH
Diamonfire zilveren entourage hanger inclusief collier 45 cm
Schitterend in elk opzicht

Diamonfire is een ster in het creëren van luxe zilveren sieraden. Dit collier is geïnspireerd op de jaren 20, een entourage hanger omring door een bloemenrand met Diamonfire stenen. De sieraden van Diamonfire laten een spetterende indruk achter en zijn toch heel betaalbaar. Hierdoor zijn ze niet alleen leuk om jezelf cadeau te doen, maar ook leuk om cadeau te vragen voor tijdens de kerstdagen.

Een sierlijke eyecatcher

Wil jij jezelf niet overladen met sieraden maar wil je toch graag iets opvallends? Dan is deze zilveren slavenarmband van Sanjoya perfect! Welke outfit je ook aantrekt, deze armband zal sierlijk rond je pols staan. De donkergrijze slavenarmband met kantbewerkte bloemetjes zorgt voor prachtige fonkelingen.

sanjoya armband
HALSKETTING APRIL SNOW
April snow halsketting van Elisabeth Landeloos

De naam van de halsketting zegt het al een beetje, deze ketting past perfect bij het seizoen. De parels symboliseren de vallende sneeuw, sierlijk en elegant. Elisabeth Landeloos weet als geen ander hoe ze natuurlijke schoonheden moet verwerken in sieraden.

Wanneer je een chique jurk draagt met een mooie open halslijn, zal deze halsketting perfect staan. Bij dit collier is er ook een paar bijpassende oorbellen die dankzij de parels de aandacht trekken.

Een sieraad met ongekende mogelijkheden

Deze zilveren sjaal is erg populair in onze winkel en dat is natuurlijk niet zonder reden! De mogelijkheden van een zilveren sjaal zijn eindeloos, je kunt hem op verschillende manieren dragen. Laat hem voorlangs gaan of juist achterlangs over je rug. Hierdoor kun je diverse looks creëren met maar één sieraad.

DONKERGRIJZE SJAAL VAN VERWEVEN KETTINKJES
RING DAYLINE
Een zilveren ring van Elisabeth Landeloos

We sluiten deze blog af met een prachtige ring van Elisabeth Landeloos. De Dayline ring van zilver met druzy agate heeft een sprankelende uitstraling. Door de donkergrijze look oogt hij zowel stoer als chique. Bij deze ring is er ook een paar bijpassende oorknopjes  en een collier, subtiel en toch feestelijk.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy