De 6 mooiste dames-en herenhorloges

De 6 mooiste dames-en herenhorloges

Horloges zijn een ontzettend mooi om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Vooral als een geliefde of een familielid hem speciaal voor je uitzoekt. Om het horloge nog persoonlijker te maken is het leuk om een tekst te laten graveren aan de achterzijde van het horloge, hierdoor laat je een blijvende herinnering achter. We hebben zowel drie mannen als drie dameshorloges uitgezocht, zodat je alvast inspiratie op kunt doen.

Een sierlijk Danish Design dameshorloge

Dit horloge is pas toegevoegd aan de collecite van Danish Design. Misschien doet het je een beetje denken aan de horloges van je moeder of oma. Voor de vrouwen komen namelijk de kleinere modellen weer terug. Dit Danish Design horloge is zowel in zilverkleurig als goudkleurig verkrijgbaar.

DD IV86Q1268
680x680 Skydiver Edox
Een uniek horloge met een tijdloos ontwerp

Dit horloge van Edox is een absolute eyecatcher, de chique groene kleur in combinatie met de stalen band zorgt ervoor dat hij vrijwel bij elke outfit gedragen kan worden. Edox is een Zwitsers merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit. Dit horloge maakt deer uit van de Skydiver collectie, deze is alleen nog een stukje unieker! Dit is namelijk de Edox military Limited Edition, dus wees er op tijd bij wanneer je deze wilt bemachtigen.

 

Een subtiel Jacob Jensen dameshorloge

Jacob Jensen staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen, deze Jacob Jensen Dimension 853 is daar een goed voorbeeld van. Een bruin horloge laten veel mensen links liggen terwijl een bruin horloge juist een chique uitstraling heeft. De combinatie van goud, zilver en brons maakt dit horloge extra bijzonder. Doordat dit dameshorloge van Jacob Jensen beschikt over saffierglas, kan hij goed tegen een stootje!

Jacob Jensen, Dimension 853
front-gs-0802-015-daydate-blue-groot-1024png website
Fromanteel een Hollands merk

Dit herenhorloge van Fromanteel heeft een robuuste, stoere en tegelijkertijd een klassieke uitstraling. Fromanteel staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit materialen. Deze combinatie van de donkerblauwe wijzerplaat met de grijze band zorgt ervoor dat hij erg veelzijdig is, hij kan bij veel verschillende outfits gedragen worden. Wij weten zeker dat je je geliefde hier mee gaat verrassen!

Vierkant Danish design dameshorloge

We blijven nog even in de blauwe tinten! Dit vierkante dameshorloge van Danish Design is nu helemaal hot! We zien veel vierkante horloges terug in de modebeeld van vandaag. De donkerblauwe wijzerplaat zorgt voor een klassieke uitstraling. Het is vooral leuk om naast dit horloge subtiele armbandjes te dragen, armbandy it is!

 

DD IV68Q1248
Ice-Watch Big, Ice Metal
Dezelfde look een andere prijs

Een mooi horloge hoeft niet altijd kostbaar te zijn, Ice-Watch weet heel goed op een betaalbare manier de trends te verwerken in nieuwe ontwerpen. Dit herenhorloge van Ice-Watch maakt deel uit van de Big collectie. De kast heeft een diameter van 44mm waardoor hij een robuuste uitstraling heeft. Dankzij de zwarte kast in combinatie met de stalen band is hij erg veelzijdig. Een cadeau waar je (klein)zoon of man erg blij mee zult maken!

 

Uiteraard was dit nog maar een kleine greep uit onze collectie horloges, wil je meer zien? Of wil je graag advies? Kom dan langs in onze winkel of neem geheel vrijblijvend contact op.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy