De 5 mooiste Fromanteel horloges uit de sale

De 5 mooiste Fromanteel horloges uit de sale

Het is je waarschijnlijk al opgevallen wanneer je onze facebookpagina volgt, onze Fromanteel horloges zijn momenteel flink afgeprijsd! Dit prachtige Nederlandse merk staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit horloges. Om jou kennis te laten maken met dit prachtige merk hebben we tijdelijk 20% korting op Fromanteel herenhorloges.

Het verhaal achter Fromanteel

Om te begrijpen wat de moderne Fromanteel Horloges zo leuk maakt, moet je het leven in Amsterdam in de 17e eeuw indenken. In die tijd vond je veel werkplaatsen op de Dam. Een van deze werkplaatsen behoorde toe aan Ahasereus Fromanteel – een meesterklokkenmaker – en zijn oudste zoon Johannes.

Kort voor de opening van hun Amsterdamse werkplaats hadden zij het revolutionaire en baanbrekende slingermechanisme, dat kort daarvoor was uitgevonden door de Nederlandse uitvinder Christaan Huygens, nagebouwd. Het slingermechanisme was een innovatief uurwerk dat de nauwkeurigheid van klokken en de klokkenmakers industrie enorm veranderde. Deze techniek en dit vakmanschap is nog steeds terug te zien in de horloges van vandaag de dag.

Gemaakt voor de moderne man

Vandaag de dag Fromanteel heeft een ruim aanbod verschillende horlogebandjes, zodat je voor elke gelegenheid het juiste bandje hebt. Of je nu naar een formele vergadering gaat en de meer serieuze croco zwarte lederen band nodig heeft, of dat je de voorkeur geeft aan een zakelijke casual look en besluit om een gevlochten lederen band om te doen, de mogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig en het wisselen is eenvoudig dankzij het Quick Release System.

Klassiek groen met rode secondewijzer

Het Generations Chrono Green herenhorloge is de nieuwste chronograaf in de Fromanteel-horlogeserie en de perfecte aanvulling op de Generations Series. Dit horloge heeft het ontwerp van een krachtig uurwerk, maar het sluit nog steeds perfect aan bij het elitaire uiterlijk van de andere Generations Series horloges. De Generations Chrono Green is het perfecte uurwerk voor de gentleman met een robuuste rand.

GS-1205-CHRONO-GREEN-S004-BLACK-STRAP-BLACK-STITCH- website
front-gs-1204-014-chrono-hrpngwebsite
Mooi bruin is niet lelijk!

Dit horloge is chique en stoer tegelijk. De suède lederen band in combinatie met de donkerbruine wijzerplaat zorgt voor een luxe uitstraling. Dankzij de stalenafwerking krijgt het geheel een stoere look. Hierdoor is het horloge niet alleen overdag te dragen maar is hij ook heel geschikt voor chique evenementen.

Fromanteel herenhorloge grijs

Grijs is eigenlijk de ideale kleur voor een horloge als je veel zwart, blauw en grijstinten draagt. Hierdoor past het horloge bij vrijwel elke outfit. De donkerblauwe kleur geeft dit herenhorloge een klassieke uitstraling terwijl juist de grijze band zorgt voor een robuuste look. Het horloge is qua stijl goed te dragen bij een pak maar ook bij een casual outfit.

 

front-gs-0802-015-daydate-blue-groot-1024png website
front-front-gt-0532-017png website
Het gaat allemaal om de details!

Bij dit herenhorloge is duidelijk te zien hoe gek Fromanteel gek is op de details. De 3 kleine wijzerplaten in combinatie met de kleine gele en blauwe details maken dit horloge erg chique. Is het horlogebandje niet helemaal naar wens? Dan kan er altijd gekozen worden voor een andere band. Ze zijn bij Fromanteel heel eenvoudig te verwisselen.

Koninklijk blauw van Fromanteel

Dit herenhorloge van Fromanteel heeft een prachtige donkerblauwe horlogeband met slangenprint. Dit horloge past goed bij een casual chique gestylde outfit. Het horloge geeft naast de tijd ook de datum aan. Wist je trouwens dat alle Formanteel horloges worden geleverd met een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar en in de originele verpakking?

 

products-7._GS-1003-011
Toch niet helemaal wat je zocht?

Geen zorgen! Dit waren er nog maar vijf uit onze gehele collectie. Kijk nog even naar de rest van onze Fromanteel collectie om te zien of er iets voor jou tussen zit. Wil je graag persoonlijk advies bij het uitzoeken van je horloge? Kom dan gezellig langs in onze winkel!

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy