Onze 6 tips voor het kopen van jullie trouwringen

Onze 6 tips voor het kopen van jullie trouwringen

Ben je gevraagd door je geliefde? Worden de plannen voor het huwelijk al gemaakt? Natuurlijk vergeet je het belangrijkste niet: jullie trouwringen! Het uitzoeken van trouwringen is trouwingeneen uitdaging, en zeker een leuke uitdaging! De ringen die jullie liefde symboliseren, horen perfect te zijn. Laten wij je helpen met een aantal handige tips. Word je nieuwsgierig en zijn er vragen die je aan ons wilt stellen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Tip 1: Begin je zoektocht op tijd

Wanneer je start met de zoektocht naar het perfecte paar trouwringen, dan komen alle keuzemogelijkheden op je af! Daarom is het van belang dat je op tijd opzoek gaat naar je perfecte trouwring. Wat voor trouwring wil je, wat voor stijl, welk materiaal (goud, zilver, platina) Wil je een schitterende diamanten in je ring verwerkt hebben en zo ja, welke slijpvorm… En wat voor stijl kiezen jullie? Strak, modern of juist romantisch, klassiek… Vergeet niet dat je ring 24/7 om hebt en je gaat er natuurlijk vanuit levenslang.

Tip 2: De trouwring naast de verlovingsring

De meeste dames vinden het juist mooi om de verlovingsring samen met de trouwring te dragen. Daarom is het fijn als de trouwring past bij de verlovingsring qua stijl, design en  materiaal. Wij als meester goudsmid kunnen je trouwring aan je verlovingsring aanpassen. Hierdoor vallen er gelijk een hoop opties af, waardoor het zoeken van een trouwring eenvoudiger gaat.

Tip 3: Trouwringen van staal, geelgoud, roségoud, witgoud of zilver

Er zijn best veel mogelijkheden qua keuze in materialen wat betreft trouwringen. Goud heeft de meeste voorkeur. Voor je trouwring wil je een duurzame ring hebben waar je heel veel jaren mee kan doen. Witgoud, geelgoud of rosé goud hebben hierbij de voorkeur. Echter platina ringen zijn ook zeer sterk. En denk bij het uitzoeken van jullie trouwringen ook aan het goudgehalte, wil je 14 krt of 18 krt. Het is natuurlijk handig om vooraf goed af te spreken wat het budget is voor jullie trouwringen. Als jullie budget geen goud toelaat, dan is het ook mogelijk in ons atelier om ringen in 8krt uit te voeren in het zilver.trouwingen

Tip 4: Neem de tijd voor de zoektocht

Het uitzoeken van trouwringen gaat het beste in een fysieke winkel. Uiteraard kun je online al inspiratie opdoen en zien wat de mogelijkheden zijn qua trouwringen. Maar de echte beleving ervaar je pas in een juwelierszaak, hier ontdek wat er allemaal mogelijk is. Maak vooraf een afspraak bij jouw juwelier om trouwringen uit te zoeken, zo weet je zeker dat je alle tijd en aandacht krijgt om het perfecte paar uit te zoeken.

Tip 5: Trouwringen met diamanten

Door de jaren heen veranderen de trends op het gebied van trouwringen. Een aantal jaar geleden waren brede trouwringen zonder stenen populair, daarna werden de trouwringen weer steeds smaller én tegenwoordig is het heel normaal om diamanten te verwerken in de trouwringen.

trouwingenTip 6: Laat je maatwerk trouwring ontwerpen

Wil je graag jullie vingerafdrukken laten verwerken in de ringen? Of willen jullie maatwerk trouwringen? Bij Juwelier van Moorsel  hebben wij onze eigen atelier waarin, Meester goudsmid Peter van Moorsel al jullie wensen uit kan werken in een paar prachtige trouwringen. Het is zelfs mogelijk om de sieraden die je geërfd hebt te gebruiken voor jullie trouwringen. Verwerk de steen uit je oma’s favoriete ring in jullie trouwring of laat het goud omsmelten om de ringen extra persoonlijk te maken. Wij denken graag met jullie mee over het ontwerp!

Graag adviseren wij jullie over jullie toekomstige trouwringen. Jullie zijn van harte welkom bij onze winkel in Oud-Beijerland

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy