Wees een beetje lief voor elkaar!

Wees een beetje lief voor elkaar!

Alles gaat vandaag de dag anders dan dat we gewend waren. Hoe de volgende maand eruitziet blijft voor ons allemaal een raadsel. We worden op dit moment geleefd door iets ongrijpbaars. Dat brengt aan de ene kant zorgen maar aan de andere kant maakt het ons creatief en wendbaar!

Denk aan elkaar

Laten we in deze tijd niet alleen aan onszelf denken maar ons ook te verplaatsen in een ander. De verdeling binnen het land is groot, probeer naar elkaar te luisteren en elkaar te blijven begrijpen. Voor iedereen verschilt de impact van de regels en richtlijnen.
Wij leven daarom mee met de ondernemers die noodgedwongen hun deuren moeten sluiten, niet alleen vanwege de regels maar ook vanwege financiële problemen. We wensen alle mensen in de horeca en evenementenbranche veel sterkte de komende tijd.

Winkel gespreid

Ben je niet afhankelijk van het weekend om te kunnen winkelen? Probeer dan ook eens door de week een bezoekje te brengen aan het centrum. Hierdoor worden grote druktes voorkomen en is het voor iedereen prettiger om te winkelen.
De decembermaand komt eraan, een maand die ondanks alles gewoon in het teken zal staan van feest. Voorkom dat je alles op het laatste moment in huis moet halen voor deze dagen. Deze drukke dagen zoals wij gewend zijn van andere jaren, zijn onverstandig gezien de huidige situatie in ons land.

Maak vooraf een afspraak

Bij Van Moorsel willen wij ook onze klanten garanderen dat ze veilig kunnen langskomen in onze winkel. Daarom willen wij u vragen om zoveel mogelijk op afspraak te komen. Bent u op zoek naar een bijzonder sieraad? Of wilt u graag advies op het gebied van sieraden? Zorg dan dat u vooraf een afspraak maakt. Wij maken de winkel na elk bezoek schoon.

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus overwinnen!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy