Voor de liefste moeder! 5 x Moederdag cadeautips

Moederdag staat voor de deur en dat betekent jouw liefste moeder op deze dag extra te verwennen. Verras haar met een speciale ring, armband, ketting, collier of set oorbellen. Een sieraad maakt liefde tastbaar en herinnert je aan bijzondere momenten. Wij geven jou 5 tips voor de mooiste Moederdag cadeaus.

  1. Oorhangers Casa Jewelry

Wat een eyecatchers he?! Verras je moeder met deze chique gouden oorhangers van Casa Jewelry. Leuk om alleen te dragen of in combinatie met de bijpassende armband en ketting. Casa Jewelry sieraden zijn altijd welkom als Moederdag cadeautje, daar kan je gerust van uitgaan.

oval office goud oh

  1. CULET Layered Heart Necklace in Rose Gold with Diamonds

Met deze prachtige ketting van CULET verras je haar vast en zeker! Hartjes kettingen zijn erg populair, want een hartje is het symbool van de liefde. En wat is er mooier dan deze liefde te symboliseren en altijd bij je te dragen aan een ketting?

gcj0726

  1. Danish Design Horloge

Als je een tijdloos cadeau wilt geven, dan is een Danish Design horloge het perfecte cadeau voor haar. De Scandinavisch geïnspireerde designhorloges zijn klassiek en elegant. Meer zien van Danish Design? Bekijk de collectie op onze website.

dd iv86q1268

  1. Sanjoya zilveren en matte infinity créolen

Infinity. Oneindige liefde. De liefde tussen een moeder en haar kind is oneindig. Een prachtige boodschap die tastbaar is gemaakt met deze oorbellen van Sanjoya. Sanjoya staat bekend om de natuurlijk vormgegeven sieraden. Door de bijzondere afwerkingen van de sieraden, hebben ze een unieke uitstraling.

680x680 sanjoya cle0717003 img 1

  1. Herinneringssieraad SeeYou

See You gedenksieraden zorgen voor een blijvende herinnering aan jouw dierbare. Hoe mooi is het om een persoonlijk sieraad met gravure te geven aan jouw lieve moeder? Met een See You gedenksieraad koester je dierbare en betekenisvolle herinneringen en kun je die herinneringen dicht bij je dragen.

seeyou

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy