4 oorbellen trends van zomer 2022

4 oorbellen trends van zomer 2022

Je hebt je nieuwe jurkjes, blousejes en shorts in huis maar met welke sieraden ga je deze kledingstukken combineren? In deze blog helpen we je bij het uitzoeken van een paar goede oorsieraden. We zien namelijk dat de focus steeds meer komt te liggen op een paar mooie oorbellen. In de zomer steken we het haar op of gaat het in een staart of knot, oorbellen krijgen dus alle aandacht. Zorg dat er iets moois te zien is!

Ga voor rechthoekig!

Als je de afgelopen tijd door de winkelruiten van juweliers hebt gekeken, dan is het je misschien al opgevallen dat er steeds meer rechthoekige creolen te vinden zijn. Het is misschien even wennen, maar wij zijn absoluut fan van deze nieuwe trend. De rechthoekige oorbellen staan erg chique, deze modellen van Culet zijn voorzien van prachtige diamanten.

onderhoud
onderhoud
onderhoud

Earcandy feestje

Hoe meer oorknopjes, oorringen en oorhangers, hoe beter! Earcandy is absoluut een trend voor jou als je meerdere oorgaatjes hebt. Culet is een nieuw merk bij Van Moorsel, dit van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft een groot assortiment oorsieraden. Alle sieraden zijn van 18K massief goud en zijn voorzien van echte edelstenen. Ze hebben allerlei soorten oorsieraden zodat jouw earcandy een speels geheel wordt.

Culet staat erom bekend de nieuwste trends te combineren met klassieke ontwerpen. Hierdoor ontstaan er sieraden die dankzij de kwaliteit en het tijdloze design lang meegaan.

Wil je er graag extra oorgaatjes bij hebben? Geen probleem! Je kunt bij ons ook terecht voor het schieten van extra oorgaatjes, we doen dit ook voor kinderen.

onderhoud
onderhoud
onderhoud

Minimalistische oorbellen

The bigger the better? Niet altijd! Deze zomer zien we ook veel minimalistische oorbellen en oorknopjes voorbijkomen. Ga dus voor een statement oorbel of kies heel bewust voor een paar minimalistische oorsieraden. Minimalistische kenmerken zich door het gebruik van kettinkjes, kleine oorknopjes en smalle creolen. Culet heeft ook een aantal sieraden ontworpen met diverse gekleurde edelstenen erin, deze geven een extra zomers en speels effect.

onderhoud
onderhoud
onderhoud

Personaliseer met hangers

Heb je al een paar creolen in huis? Mooi! Dan kun je deze oorbellen uit je sieradendoos halen voor deze zomer. We zien namelijk dat creolen steeds vaker worden gepersonaliseerd met hangers. Denk bijvoorbeeld aan je sterrenbeeld, de eerste letter van je voornaam of gewoon een leuk symbool. Zo krijgen jouw creolen een boost naar 2022!

onderhoud
onderhoud
onderhoud

Wil je weten welke oorsieraden jou het beste staan? Kom dan langs in de winkel voor een persoonlijk sieradenstylingadvies. We hebben in onze winkel nog meer verschillen oorsieraden om je te laten zien.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik accepteer de Privacy Policy