Exclusieve handgemaakte armbanden

Op zoek naar een bijzondere armband, voor jezelf of als waardevol geschenk? Bij Juwelier van Moorsel vind je eigentijdse handgemaakte armbanden. De armbanden zijn onderdeel van ons eigen sieradenmerk ‘Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry’, waarin creativiteit en puur vakmanschap samensmelten. Het merk telt op dit moment zeven verschillende collecties en biedt daarmee voor elk wat wils. De handgemaakte armbanden kenmerken zich door glooiende lijnen, dynamische vormen en natuurlijke structuren en texturen. De armbanden zijn opvallend, dankzij hun eigentijdse design, maar tegelijkertijd bescheiden en draagbaar voor elk moment.

Eigen ontwerp armband

Heb jij een bijzonder idee voor een eigen ontwerp armband? Of wil je een oude armband of erfstuk laten restylen? Vertel ons jouw idee en maak een afspraak. Dan gaan we samen aan de slag met een maatwerk ontwerp. Het ontwerpen van sieraden is een 1 op 1 traject. In een persoonlijk gesprek vernemen we graag jouw wensen en ideeën. De armband is een vertaling van jouw stijl en/of persoonlijkheid. Laat zien wie je bent! It’s all about you!

Trendy armbanden

Naast onze handgemaakte armbanden leveren wij ook trendy armbanden van vooraanstaande merken. Wij verkopen armbanden van Casa Jewelry, Diamonfire, Elisabeth Landeloos, Mi-Moneda, Sanjoya en Tom Hope. De armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder zilver, goud, staal en bicolor. We verkopen zowel heren en dames armbanden als kinder- en baby armbanden, verkrijgbaar in diverse stijlen. Van elegant en chic tot minimalistisch en kleurrijk. Opvallend of juist bescheiden. Bij Juwelier van Moorsel vind je altijd een armband die bij je past.

Kom langs in de winkel in Oud-Beijerland en laat je inspireren door onze schitterende collectie armbanden. Of bestel jouw armband direct in onze webshop.

Liever een eigen ontwerp armband?
Maak een afspraak.