Get inspired

Juwelier van Moorsel is sinds 1989 gevestigd in het gezellige centrum van Oud-Beijerland (Hoeksche Waard) . Een bezoek aan de winkel staat garant voor een schitterende ervaring. Laat je inspireren door onze veelzijdige collectie. In de winkel presenteren wij diverse topmerken en natuurlijk ons eigen sieradenmerk Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry. Wij bieden voor elk wat wils. Wij verkopen sieraden voor dames, heren en kinderen. Ook voor de mooiste cadeaus ben je bij ons aan het juiste adres. Van zilveren rammelaars en spaarpotten tot prachtige huwelijkscadeaus, compleet met een persoonlijke gravure.

Persoonlijk advies

Welk sieraad past bij jou? Kom naar de winkel voor een persoonlijk stylingadvies. Wij helpen je graag bij het vinden van een sieraad dat past bij je outfit, uiterlijk én persoonlijkheid. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle do’s and don’ts op sieradengebied. Ook als het om bijzondere gelegenheden gaat. Wij zorgen dat jij stralend de winkel verlaat.

Speciale evenementen

In onze winkel organiseren wij regelmatig speciale evenementen en workshops. Van een compleet verzorgde Stijlworkshop tot een bijzonder Moederdag Verwenarrangement. Houd onze agenda in de gaten voor aankomende events.