Eigen sieradenlijn

Collectie #byvanmoorsel

Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry telt op dit moment zeven collecties en biedt daarmee voor elk wat wils.

Blossom: een mooi nieuw begin
Blossom neemt je mee op reis door de prachtige, onontdekte natuur van Iran. Peter en Fariba bezochten het land tijdens het Perzisch Nieuwjaar op 21 maart. Dat is het moment waarop alles weer groen wordt en bloesems uitbundig bloeien. Blossom symboliseert het feestelijke begin van iets nieuws. De juwelen worden gesierd door verfijnde bloemknopjes, die elk moment uit lijken te komen.

Armband rosé met witgoud - Blossom Collectie

Butterfly: dansende schoonheid
Butterfly voert je langs de historische ‘Route Napoléon’ in Zuid-Frankrijk. Een afwisselend landschap van heuvels, lavendelvelden en unieke vergezichten. Peter en Fariba werden tijdens hun tocht vergezeld door grote aantallen wervelende vlinders. De één nog mooier dan de ander. Deze schitterende herinneringen hebben wij vereeuwigd in de Butterfly-collectie. Butterfly is een toonbeeld van elegante schoonheid en vrouwelijkheid en brengt lichtheid en vreugde.

Ring rosé met witgoud - Butterfly Collectie

Dewdrops: fris en energiek
Dauwdruppels fonkelen in de vroege morgen en mistflarden bedekken de weilanden. Het heeft iets sprookjesachtigs. Het is nog fris, maar het belooft een mooie, nieuwe dag te worden. Je voelt je goed en je hebt er zin in. Dewdrops wordt gesierd door een rij schitterende briljanten. Net zo intrigerend als de dauwdruppels op de grassen, bloemen en spinnenwebben. Het is tijd om op te staan!

Hanger Geelgoud - Dewdrops Collectie

Leaf: natuurlijke schoonheid
Leaf is geïnspireerd op de natuur en kenmerkt zich door een bladvormig silhouet. Het blad staat symbool voor hoop, vernieuwing en opleving en het levend houden van herinneringen. De krachtige contouren in combinatie met schitterende briljanten zorgen voor een eigentijdse en moderne sieradencollectie.

Ring witgoud - Leaf Collectie

Reed: veerkrachtig en bestendig
Reed symboliseert veerkracht. Het ontwerp is geïnspireerd op wuivende riethagen. Zie hoe het riet meebuigt in de wind, zonder te knakken. Jij laat je niet uit het veld slaan door moeilijke situaties. Je bent optimistisch, creatief en zelfverzekerd. Dat mag je laten zien met een krachtig en creatief sieraad. De Reed-collectie kenmerkt zich door een opvallende tricolor uitvoering van wit, goud en rosé.

Ring - Reed Collectie

Royal: leef als een vorst
De naam zegt het al: de Royal-sieradencollectie heeft koninklijke allure. De prachtige withouden sieraden zijn rijkelijk ingelegd met briljanten, zonder dat het ‘te’ wordt. De sieraden zijn uitstekend in balans, dankzij het verfijnde design. Royal complementeert iedere outfit en is draagbaar voor verschillende momenten.

Hanger Witgoud - Royale Collectie

Shine: vervuld verlangen
Kijk hoe het water de schittering van de maan weerspiegelt. Het is een fascinerend, rustgevend schouwspel dat zich blijft herhalen. Hier raak je nooit op uitgekeken. Shine kenmerkt zich door een harmonieus repeterend patroon van diamanten, gezet in een ronde kast voor maximale schittering.

Armband - Shine Collectie
#byvanmoorsel voor jou

Alles sieraden zijn gemaakt van 100% gerecycled goud en elk sieraad in de collectie is uniek. De sieraden kunnen ook dienen als inspiratie voor een eigen ontwerp sieraad. Meer weten over onze handgemaakte maatwerk sieraden? Maak een afspraak.

  • Eigen collectie
  • Eigen collectie
  • Eigen collectie
  • Eigen collectie
  • Eigen collectie
  • Eigen collectie
  • Eigen collectie
  • Eigen collectie