Gedenksieraden

Voor altijd verbonden

Juwelier van Moorsel is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van herinneringssieraden. In ons eigen atelier verwerken wij herinneringen en emoties in een prachtig sieraad. Een sieraad dat je dicht bij je draagt, zodat je altijd verbonden blijft met de persoon die jou dierbaar is. Als erkend Meester Goudsmid en Diamantair kunnen wij vrijwel alles verwerken in een sieraad. Bekende herinneringssieraden zijn sieraden met een (naam)gravure, fotoafdruk of vingerafdruk. Je kunt ook denken aan het (zichtbaar) verwerken van een tand, haarlok, as of moedermelk. De mogelijkheden zijn oneindig.

Gedenk- en assieraden

Een gedenksieraad of assieraad is een tastbare herinnering aan een overleden dierbare. Hiermee kun je jouw verdriet een plaats geven. Het samen ontwerpen van een gedenksieraad kan bovendien bijdragen aan het rouwproces. Voor de gedenk- en assieraden werken wij onder andere met de hoogwaardige zilveren sieraden van See You® Memorial Jewelry. Bewerkingen met as worden – indien gewenst – in jouw bijzijn uitgevoerd. Het as wordt vermengd met een speciale hars. Hierdoor ontstaat er een transparante, glanzende en uiterst sterke afwerking. De gedenksieraden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden uitgevoerd in zilver of goud, eventueel in combinatie met edelsteen.

Geboorte- en mamasieraden

Sieraden herinneren ons ook aan de mooie momenten in het leven, zoals een geboorte. Persoonlijke geboorte- en mamasieraden zijn het perfecte kraamcadeau of Moederdagcadeau. Wat denk je van een ring met daarop de vingerafdruk van de baby? Of een schitterende bedel met daarin moedermelk of een haarlokje verwerkt? Zo’n symbolisch sieraad blijft je voor altijd bij.

Op zoek naar een persoonlijke gedenksierraad? Maak een afspraak.

  • Gedenksieraden
  • Gedenksieraden
  • Gedenksieraden
  • Gedenksieraden
  • Gedenksieraden
  • Gedenksieraden