Goud is geld waard

Beleggen in goud is een interessant alternatief voor sparen of financieel beleggen. Beleggen in goud heeft zich bewezen als een effectieve vermogensverzekering. De goudkoers vertoont als sinds het jaar 2000 een stabiele groei. Wanneer je in goud wilt beleggen is het raadzaam om het goud te laten taxeren. Als erkend taxateur helpen wij je graag. Je kunt hiervoor terecht in onze winkel of Goud Inkoop Bus. Ben je niet in staat om te reizen, bijvoorbeeld als gevolg van ziekte? Dan komen wij naar jou. Maak hiervoor een afspraak.

Voordelen goud beleggen

Beleggen in goud biedt veel voordelen. Je bent niet afhankelijk van andere partijen, zoals banken, die kunnen omvallen en de waarde van goud is stabiel. Sterker nog; goud staat al jaren bekend als een van de best presterende beleggingen, dankzij de stabiele groei. Beleggen in goud is ideaal als vermogensverzekering en om risico’s te spreiden. Daarnaast is beleggingsgoud vrijgesteld van btw.

Advies goud beleggen

Er zijn verschillende mogelijkheden om in goud te beleggen. Als goudspecialist adviseren wij je graag over goudbeleggingen en veilige opslag. Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek of kom naar de winkel.