Horloges

Trendy horloges

Juwelier van Moorsel biedt een ruime collectie trendy horloges voor dames en heren. Van zakelijk klassiek en vintage tot stoer en sportief. Een stijlvol uurwerk maakt iedere outfit compleet. Nu iedereen de tijd bij zich heeft op zijn smartphone wordt het horloge steeds meer een esthetisch pronkstuk. Het horloge is een belangrijke modeaccessoire (dames) en statussymbool (heren). Wat wil jij uitstralen? Benieuwd welke oorbellen jouw gezicht het beste laten uitkomen? Kom voor een persoonlijk stylingsadvies naar onze winkel.

De tijd vooruit

Wij staan niet stil. Net als jij. Daarom vind je bij altijd ons het meest actuele aanbod horloges. Trendy, bij de tijd en toch tijdloos voor jarenlang plezier. Wij verkopen horloges van vooraanstaande merken, waaronder Edox, Jacob Jensen, DANISH DESIGN, Fromanteel, Ice-Watch en Seiko. Stuk voor stuk bijzondere meesterwerken, geschikt voor elke gelegenheid. Kom naar onze winkel in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard) en laat je inspireren door onze veelzijdige collectie horloges of bekijk de webshop.

Reparatie horloges

Ook voor het repareren van horloges ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent verzekerd van een deskundig advies en vakkundige reparatie. Alle reparaties verzorgen wij in ons eigen atelier. In een enkel geval kan het voorkomen dat wij het horloge moeten opsturen naar de leverancier. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg.

Bekijk onze collectie horloges in de webshop of kom langs in onze juwelierswinkel in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard).

  • Horloge7
  • Horloge8
  • Horloge2
  • Horloge5
  • Horloge4
  • Horloge1