Trouwringenspecialist Hoeksche Waard

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en wat leuk dat je bij ons komt ‘kijken’. Jullie trouwdag wordt één van de mooiste momenten van jullie leven. Daar dragen wij graag aan bij met een bijzondere trouwring als symbool voor jullie oneindige liefde. Juwelier van Moorsel is de trouwringenspecialist in de Hoeksche Waard en ver daarbuiten. In onze winkel in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard) presenteren wij een ruime keuze trouwringen van bekende merken. Wij verkopen gouden, zilveren en diamanten trouwringen. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies en/of bekijk de webshop en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Maatwerk trouwringen: met liefde gemaakt

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk trouwringen. Wij smeden trouwringen sinds 1941. In een persoonlijk gesprek vernemen we graag jullie wensen en ideeën. Wij schetsen diverse mogelijkheden die we vervolgens (op verzoek) uitwerken in 3D. Zijn jullie akkoord, dan werken wij het ontwerp verder uit. De trouwringen worden met liefde gemaakt in ons eigen atelier in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard). Wij staan bekend om onze unieke, tijdloze creaties en excellente kwaliteit. Onze trouwringen draag je met liefde, voor de rest van je leven.

Trouwring kopen Hoeksche Waard

Begin ruim op tijd met het uitzoeken van trouwringen. Het kiezen van een trouwring is hartstikke leuk, maar kost wel tijd. Soms heb je te maken met levertijden. Bijvoorbeeld wanneer je kiest voor een eigen ontwerp trouwring. Je kunt natuurlijk altijd bij ons binnenlopen, maar we adviseren om vooraf een vrijblijvende afspraak te maken. Dit kan ook buiten onze reguliere openingstijden. Dan weten we zeker dat we alle tijd en aandacht voor jullie hebben.

Tips bij het uitzoeken van de perfecte trouwring? Je leest het in onze speciale trouwringenblog of maak een persoonlijke afspraak met de trouwringenspecialist in de Hoeksche Waard.