Maatwerk sieraden

Meester Goudsmid, zilversmid en diamantair Hoeksche Waard

Ben je op zoek naar een uniek, persoonlijk sieraad? Wij hebben ruim 75 jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk sieraden. Als Meester Goudsmid en gecertificeerd Diamantair kunnen wij vrijwel alles maken. Van trouwringen en kettingen tot manchetknopen en speciale herinneringssieraden. Een sieraad is heel persoonlijk en ‘vertelt’ jouw unieke verhaal. Vertel ons jouw verhaal en we gaan samen aan de slag.

Eigen atelier

Het uiteindelijke ontwerp ontstaat uit een intrigerend samenspel tussen de ontwerper en de klant. In jouw bijzijn maken we een schetsontwerp. De contouren van het nieuwe sieraad worden geleidelijk zichtbaar op papier. Het is mooi om te zien hoe we samen tot een prachtig sieraad komen.

Alle sieraden worden vervaardigd in ons eigen atelier. Hier vermengen traditioneel vakmanschap en moderne technieken tot unieke creaties. We werken bijvoorbeeld met een 3D printer voor het maken van mals en realistische visuals. De moderne technieken faciliteren het productproces, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de ambacht.

Mogelijkheden maatwerk sieraden

Wij kunnen nagenoeg elk sieraad (ver)maken, waarbij geen uitdaging te gek is. Naast maatwerk verlovingsringen en trouwringen krijgen we steeds meer vraag naar herinneringssieraden. We vermaken erfstukken tot een nieuw eigentijds sieraad, waarbij de symboliek behouden blijft. Of we verwerken persoonlijke herinneringen in het sieraad, bijvoorbeeld door middel van een gravure, vingerafdruk of speciaal assieraad.

Op zoek naar een maatwerk sieraad?