Meester Goudsmid & Diamantair

Pure ambacht en uitzonderlijk vakmanschap

Meester Goudsmid word je niet zomaar. Kennis over het oude ambacht wordt bij Van Moorsel al generaties lang overgedragen van vader op zoon. De liefde voor het vak zit diepgeworteld. Het fascineert ons, hoe je van een ruw stukje edelmetaal zoiets moois kunt maken. Dit uit zich in unieke, creatieve sieraden met bijzonder veel oog voor schoonheid en detail. Wij ontwerpen sieraden in opdracht voor klanten en voor onze eigen sieradenlijn Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry.

Eigen atelier

Alle sieraden vervaardigd in ons eigen atelier in Oud-Beijerland. Hier vermengen traditioneel vakmanschap en moderne technieken tot unieke creaties. We werken bijvoorbeeld met een 3D printer voor het maken van mals en realistische visuals. De moderne technieken faciliteren het productieproces, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de ambacht.

Het Van Moorsel-Meesterteken

Een echt Van Moorsel-juweel herken je aan het Meesterteken ‘CMP’. CMP staat voor Cornelis Moorsel (van) Peter en wordt al sinds 1825 binnen de familie gebruikt. Een Meesterteken is een uniek verantwoordelijkheidsteken en geeft de koper de garantie dat het sieraad is goedgekeurd door de Waarborg.

Wil je een maatwerk sieraad laten maken? Maak een vrijblijvende afspraak met de Meester Goudsmid in de Hoeksche Waard.