Oorbellen

Trendy oorbellen

Op zoek naar trendy oorbellen, als cadeau voor jezelf of iemand anders? Bij Van Moorsel vind je een uitgebreide collectie oorbellen van bekende, stijlvolle merken. Wij verkopen oorbellen van onder meer Casa Jewelry, Diamonfire en Elisabeth Landeloos. Oorbellen zijn prachtige sieraden die je gezicht laten spreken. Hierbij is het belangrijk dat de vorm en het materiaal passen bij jouw gezicht.

Benieuwd welke oorbellen jouw gezicht het beste laten uitkomen? Kom voor een persoonlijk stylingadvies naar onze winkel.

Exclusieve handgemaakte oorbellen

Onder de noemer ‘Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry’ ontwerpen en vervaardigen wij exclusieve handgemaakte oorbellen. Het merk telt op dit moment zeven verschillende collecties, geïnspireerd op de actuele trends. Van natuurlijke oorbellen en klassieke hangers tot minimalistische knopjes. Wij bieden voor elk wat wils. De handgemaakte oorbellen kenmerken zich door een verfijnde afwerking en superieure kwaliteit. Een Van Moorsel-juweel is gemaakt voor het leven.

Eigen ontwerp oorbellen

Wat we voor ons eigen merk doen, kunnen we natuurlijk ook voor jou. Heb jij een bijzonder idee voor een eigen ontwerp oorbellen? Of wil je een erfstuk laten restylen? Leg je idee of vraag aan ons voor. Maak hiervoor een persoonlijke afspraak. Wij hebben ruim 75 jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk oorbellen. In een persoonlijk bespreken horen we graag jouw wensen en ideeën. Samen creëren we een uniek sieraad als weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.

Kom langs in de winkel in Oud-Beijerland en laat je inspireren door onze schitterende collectie oorbellen of bestel jouw favoriete oorbellen direct in onze webshop.

  • Oorbellen
  • Oorbellen
  • Oorbellen
  • Oorbellen
  • Oorbellen
  • Oorbellen