Over Van Moorsel

Omdat jij bijzonder bent

Jij bent op zoek naar een bijzonder sieraad, voor jezelf of voor iemand anders. Als cadeau of vanwege een speciaal moment. Bij juwelier Van Moorsel vind je een uitgebreid assortiment exclusieve sieraden en horloges voor hem en haar. Naast de collecties van bekende internationale merken en ons eigen sieradenlabel ‘Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry’ maken wij sieraden op maat. In ons atelier in Oud-Beijerland vertalen wij bijzondere, persoonlijke verhalen in goud. Verhalen die je voor altijd bijblijven…

Betrokken en persoonlijk familiebedrijf

Juwelier van Moorsel is een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid bij elke aanvraag. Onze sieraden vertellen een persoonlijk verhaal of symboliseren een specifiek moment uit iemands leven. Het feit dat mensen dit met ons delen vinden wij heel bijzonder. Wij zien het als een eer om jouw herinneringen en emoties te vatten in een prachtig sieraad. Een persoonlijke aanpak is hierbij onmisbaar. Wij luisteren aandachtig, want jouw verhaal is goud waard.

Persoonlijk stylingadvies

Welk sieraad past bij jou? Kom naar de winkel voor een gratis persoonlijk stylingadvies. Wij helpen je bij het vinden van een sieraad dat past bij je outfit, uiterlijk én persoonlijkheid. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle do’s and don’ts op sieradengebied. Ook als het om bijzondere gelegenheden gaat. Met de juiste sieraden brengen we je look in balans, zodat je straalt van top tot teen. Hiervan gaan wij zelf ook stralen, want ook een gelukkige klant is goud waard.

Ervaar zelf de stralende kracht van Juwelier van Moorsel. Kom langs in de winkel of maak een afspraak.