Relatiegeschenken op maat

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk of jubileumcadeau? Wij werken veel in opdracht van bedrijven en verenigingen. Bijvoorbeeld voor het vervaardigen van maatwerk jubileumsieraden, verenigingsspeldjes, persoonlijke sleutelhangers, pennen of een uniek kraamcadeau. We maken de cadeaus extra persoonlijk, bijvoorbeeld door het toevoegen van een eigen logo of persoonlijke gravure.

Jouw product in zilver of goud

Of wat denk je van een sieraad in de vorm van het product dat je verkoopt? Zo hebben wij in het verleden voor Hoeksche Chips een gouden hanger in de vorm van chips gemaakt. De hanger was onderdeel van een afscheidsactie voor ‘chipsbakker’ Koos. In de laatste twee zakken van Koos zat een gouden aardappel verstopt. De gelukkige vinder kon de gouden aardappel inwisselen voor de unieke hanger. De actie was een groot succes. Wil jij ook schitterend met een unieke (marketing)actie? Wij denken graag met je mee.

Een blijk van waardering

Een zilveren of gouden relatiegeschenk geeft blijk van waardering en vertrouwen. Het is daarom het perfecte cadeau voor zakenrelaties en medewerkers. Ben jij op zoek naar iets bijzonders? Bijvoorbeeld vanwege het afscheid van een medewerker, jubileum of voor een bijzondere klantrelatie? Maak een afspraak. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Wij schetsen diverse mogelijkheden die we vervolgens uitwerken in een voorlopig (3D) ontwerp. Zo werken we samen toe naar een uniek eindproduct.