Video

post-1

Gallery

Audio

Lily Hunter
Insert Audio Title Here

Progress Bar

0%
Graphic Design
0%
HTML & CSS3
0%
Illustration

Countdowns

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Skills

Graphic design
0%
HTML5 & Css3
0%
Web design
0%
WordPress
0%

Price Plans

Regular Plan
$45month

  • Lorem ipsum dolor
  • Sit amet consectetuer
  • Adipiscing elit sed

Silver Plan
$55month

  • Lorem ipsum dolor
  • Sit amet consectetuer
  • Adipiscing elit sed

Gold Plan
$75month

  • Lorem ipsum dolor
  • Sit amet consectetuer
  • Adipiscing elit sed

Testimonials

Voor mooie sieraden kun je het beste naar de betrouwbare Juwelier van Moorsel gaan. Fariba geeft deskundig advies en Peter maakt de meest exclusieve, eventueel voor jou persoonlijk gemaakte sieraden. Tevens hebben ze hun eigen sieraden merk Van Moorsel. Nu ook als enige juwelier in Nederland zijn de DaVinci Cut diamanten te koop. Dat is een hele mooie diamant, ik beveel je aan eens te gaan kijken. Zelf ben ik al klant vanaf 2008. Ik heb toen een gouden horloge gekocht, waar Peter toen een mooie gouden armband aan heeft gezet. In de loop der jaren heeft Peter ook mooie ringen, armbanden, bedels, hangers en heel handig een gouden kettingring houder gemaakt.

Elly

Wij hebben onze trouwringen gehaald bij Van Moorsel, een juwelier waar we toevallig langs liepen. We zijn super goed geholpen. We moesten de ringen in een heel kort tijdsbestek hebben en dat was absoluut geen probleem. De eigenaresse is super lief en geeft je echt de aandacht en tijd. De ringen zijn werkelijk prachtig en omdat ze handgemaakt zijn ook uniek. Voor zulke unieke ringen vond ik de prijs ook echt reuze meevallen.
Fariba, dank je wel dat je een heel positieve bijdrage hebt geleverd aan onze trouwdag!

Gulhan Yalcin

Hartelijk dank voor prettige sfeer, vriendelijkheid en een hele goede service! Bijzonder bedankt aan Mevrouw Fariba van Moorsel voor de persoonlijke aandacht, additionele informatie en een goede raad!
Onze eerste ervaring is uitstekend verlopen! Later hebben wij thuis bonnetjes van onze Oma mevrouw Rijnveld gevonden, zij was al jaren klant van Van Moorsel niet alleen voor de nieuwe juwelen maar ook voor service (schoonmaken, reparatie). Wat mooi! Dank jullie wel en tot het volgende keer! Groetjes, Malika en Robert

Malika Rijnveld-Takibayeva

Call to Action

Accent Your
Style with
New Collection

shop collection

Map

Your Perfect Style