De juiste match

Het is belangrijk dat een sieraad bij je past. De juiste match is niet alleen gelegen in de juiste combinatie met je outfit en uiterlijk. Het gaat er ook om dat het sieraad past bij wie je bent als persoon. Sieraden werken net als kleding en make-up: Matching sieraden versterken je schoonheid en laten je maximaal stralen.

Stylingtips

Laat sieraden ‘spreken’ door te kiezen voor de juiste vorm en kleur.

Vorm
Welke sieraden passen bij jouw gezichtsvorm? De vuistregel is dat je geen oorbellen draagt die dezelfde accenten hebben als je gezicht. Heb je een ronde gezichtsvorm, dan is het advies om geen
ronde oorbellen te dragen, omdat deze de gezichtsvorm juist benadrukken. Door te kiezen voor een vorm die tegenovergesteld is aan je gezichtsvorm creëer je balans. Voor kettingen geldt juist dat deze bij voorkeur in lijn zijn met de gezichtsvorm. Er ontstaat een harmonieus beeld door herhaling.

Welke gezichtsvorm heb jij? Doe de test.

Kleur
Terwijl bij de één zilveren sieraden mooi staan, maken ze de ander juist bleek of grauw. Dit is afhankelijk van welk kleurtype je bent. Je huid komt het beste tot zijn recht, wanneer de kleur van het sieraad in het verlengde ligt van de huidtint. Dit betekent dat koele kleurtypes matchen met koele metalen zoals zilver, platina en witgoud. Warme kleurtypes zijn beter af met goud, koper en messing. We onderscheiden doorgaans vier kleurtypes: lente, zomer, herfst en winter. Welk kleurtype ben jij? Doe de test en ontdek wel sieraden bij jou passen.

Persoonlijk stylingadvies

Welk sieraad past bij jou? Kom naar de winkel voor een persoonlijk stylingadvies. Wij helpen je bij het vinden van een sieraad dat past bij je outfit, uiterlijk én persoonlijkheid. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle do’s and don’ts op sieradengebied. Ook als het om bijzondere gelegenheden gaat. Met de juiste sieraden brengen we je look in balans, zodat je straalt van top tot teen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk stylingadvies.

 • Bar - Swarovski steelgrey - Colorful & Sparkling
  Bar - Swarovski steelgrey - Colorful & Sparkling
 • Processed with VSCO with g7 preset
 • Tom_Hope_12_DSC7611
 • IMG_8674-192
 • Casa Jewelry-La Mer Silver Set
 • monogram2
 • 15. Collection SECRETS
 • Processed with VSCO with g7 preset
 • 2017-02-12 15.43.00